Punkter*

-Blicka framåt
-Släpp det förflutna
-Släpp loss
-Njut av det lilla du har...

Och en till sak......LYSSNA PÅ DET HÄR!



/Christoffer

Rice infusions

Vilken värme!....Kommer hem runt 5 varje morgon efter work, sen tvingas man upp av solen runt kl 11 bara för att man håller på att flyta ur sängen av svett. ha! Köpenhamn är en stad man VILL bo i, Fuck SWE ..verkligen! När jag har jobbat ihop pengar sticker jag med mitt pick å pack, bosätter mig på en parkbänk med utsikt över centrum ringen i köpenhamn så man har sikt runt Tivoli! ÄLSKA! ...

Nu står jag och lagar mat och kollar samtidigt på film och läser en bok..kan man få in mer fritid? NEJ inte då!
sticker snart iväg å jobbar så måste utnyttja juh:)

Idag har jag tittat igenom lite bilder osv, tog några snapshot från bilen igår som hamnar under denna text plus en bildserie ur ACNEPAPER som jag nästan älskade med för någon helg sedan, Vilken tidning,,, säger då det:)






Se you around..
/Christoffer

Inställt skift

Inställt arbete inatt, haha YES fullt betalt och här sitter jag och dricker öl! Funderar på att gå och nattbada ikväll , så sjukt varmt!
Hare gött tills vidare

/Christoffer

@ Arlanda

Sitter och inväntar mitt flyg mot Köpenhamn 13.15, borta i 2 veckor, Så till alla nära å kära...Vi ses den 11 agusti:)




/Christoffer

SAS EuroBonus

Har precis ansökt om ett SAS EuroBonus kort eftersom jag ständigt flyger!


Eftersom dagen bjuder på sol så bjuder jag på denna låt av

Kleerup feat. Lykke Li




/Christoffer

Lite funderingar...

...På ett nytt kamera hus!
Det står mellan dessa 3, och tar jag klivet och går över till Canon så kommer jag åka på att köpa nya objektiv också! Men sånt man får räkna med!

Nikon D2Xs



Nikon D700




Canon EOS 1D Mark III


Den som har något att tillägga om kamerorna kan ju alltid skriva en kommentar!....


/Christoffer

Slash JAA!

Ja som singel/ungkarl kan man ju göra saker lite hur man vill, Som exempel gå oberörd till köket en natt som denna och göra rostade mackor med nutella på och en KANNA med juice kl 02.06 en fredag morgon! Och sedan skrika "Jag äter skräpmat utan att bry mig om ko0nsekvenserna för ingen finns här för att säga åt mig!! WooU!""

Usch vad jag tycker synd om mig själv haha!


Max har fixat mush!
NOo! ahaha


/ Christoffer

Ladhäng08

Daniel och Jag hade en privat session!



/Chris

Ett utdrag ur...

..Min så kallade rese dagbok ... om man nu kan kalla det så?


Måndag morgon, eller ska jag säga förmiddag? iaf 10.20 på Stationen i Falun, Påväg mot Gävle för ett tåg byte mot Arlanda. Själva tågresan var helt okej, men flygresan va sådär, Jag personligen har aldrig vart mycket för trånga utrymmen och massa människor som svettas hela tiden. Det var som en bastu, Don´t Like it..  Väl nere på marken igen så var nästa anhalt KASTRUP! Hade 2 timmar på oss innan planet mot Århus gick så den
tiden spenderades på O´learys.

Torsdag 17 juli, kl är 18.04: Idag har vi vart inne i centrala Århus, checkat läget liksom! Sjukt trevlig stad och ärligt talat, Jag skulle kunna bo där om det inte låg på Danmarks norra sida och om det hade funnits ett större utbud med bra klädbutiker osv! Visst det fanns butiker, men tror danmark inte har mycket för mode om jag ska vara ärlig, för danskar klär sig verkligen skit fult! Århus är lika stort till ytan och befolkningen som Göteborg, men har typ lika bra klädutbud som...Borås?! vad vet jag, haha. Timo hittade ett par låga converse som var helt okej, även 2 tishor,, Killen köpte även en Fjällräven ryggsäck för typ 800 Danska kronor, drygt 900 svenska, som han skulle ha som en arbetsrygga haha! aa så går det när man börjar tjäna lite för mycket pengar som ung 80-talist! Efter en tripp på stadens gator så skulle vi möta upp pappa och Kjelle nere vid ån...och sitter dom inte där och dricker öl då? JO och spanade danska tjejer haha! Påminn mig när jag är runt 50år att jag ska stå fast vid min käraste, om jag har någon vill säga haha! Jag har inte vart mycket för det där med att spana på andra när man har sällskap redan.


Fredag morgon kl är 06.14: Precis kommit hem från arbetet! Under våra skift finns det ganska mycket dötid, och under dom stunderna hamnar jag i sittsen där jag tänker tillbaka på massa saker och samtidigt tänker på massa och mera! Och samtidigt tror jag det är just under kvälls/natttid man oftast tänker på massa saker som man håller inom sig! Jag kanske inte haft det största flytet senaste månaderna, men jag försöker trotts allt att klara situationen ändå! Citerar Autisterna " Sitt inte där med drömmar om en bättre dag, lev nu lev nu"""Du var min väg till himmelen!" Min tanke med jobbet jag sysslar med var att få komma iväg från allt och kunna vila upp mig, visst .. det kanske inte är ett jobb man vilar upp sig på men det får mig att vila upp mitt psyke...


20.55 Fredagen den 18 Juli: Precis tryckt i mig det tyska guldet - Nutella på rostat bröd" det är faktist en sjukt äcklig syn men ner går det utan större bekymmer! Idag har det vart en ganska slapp dag, bokat hotell så man kan sova någonstans mellan lördag/söndag, Blev Scandic i Horsen, då det är åt rätt håll hem, alltså köpenhamn/Malmö! Efter det var jag till den lokala spritbutiken och köpte med en vodka till Max, tror nog han blir glad åt den! Själv köpte jag ett 6pack Tuborg. Det är nått med Danmark ...man dricker verkligen öl VARJE dag!!Kom precis från stranden som ligger ett stenkast från huset, var ner och tog några bilder, som vanligt utan bra resultat, tror att jag inte har det där fotografiska sinnet för natur bilder och dyligt! Får träna helt enkelt! Ne nu ska jag iväg och jobba, hörs imorgon bitti!


/Christoffer




Malmö - Sverige - Did you remember that day?



Sturup, Sveriges kanske minsta flygplats?


Arlanda, Snart hemma!

På tåget från Arlanda

Snart hemma i Falun igen, Sjukt skönt med en veckas ledighet!
Bjuder på en bild fram tills att jag är hemma!

Man och kvinna - Århus - Danmark


/Christoffer

kphmn/Åhs

aasååsfyFAN!"! Hejdå Falun, Hej Köpenhamn!


/Chris

uuuh! fan för mycket!

Vill bara sova och vakna när allt känns bra, skit dryg arbetsvecka bTW!


/C Dubbel v

Vill Ha faktor!!

Jacka från Patrik Ervell


Skjorta från Won Hundred


Kanske finner något i köpenhamn nästa vecka!


/Christos

JAUEEEIop

Idag var det en stressig dag på jobbet,....vill inte ens prata om det !! Ikväll har jag installerat Nya Nikon Camera Control Pro 2 och det va riktigt bra, kunde styra alla kamerans inställningar via datorn, även fjärrutlösa! Bortsett från det har jag typ legat och kollat på typ 20 olika catwalks på STAR TV, Fastnade vid Emilio Pucci´s  Vår kollektion som var helt flippad, sjukt nice! Hade totalmissatttzz!

Fick även ögonen på Minimarkets visning under sthlm fashionweek! KNÄPP är ordet!

/Chriist

Underbar

Var trevligt, regnet hindrade inte kvällen från att bli grymt bra! Massa trevligt folk och dance dance dance!!
Enda jag kan klaga på är att det spöregnade när jag cyklade hem, det va inte kul..
Bilder från kvällen kanske kommer upp på måndag kväll, eller nått! Vi får helt enkelt se.

VILL JU HAA!! meen så dyr


Dagen till ära tipsar jag om låten
Hot Chip - Don´t Dance

/Christoffer

Yesterday!Q

Igår slutade jag tidigare på jobbet, vilket va otroligt skönt! Det blev soft i kolgårn och några öl + lite grillning, vilket va helt okej! Efter det drog jag till Ted och Filip som hade fått i uppgift att vakta massa ljudutrustning osv vid en scene vid regementet! Dom  softade i en husvagn med film och tv spel, Slutade med att jag och Filip hade lirat hela Engelska ligan på Fifa04 ...somnade kl 07.00 imorse!
You never walk alone..Liverpool!!




/ Christoffer

Älskar böcker!

Idag har jag packat upp 3000 böcker!½ YES! kul, bortsett från det har jag cyklat till jobbet, så det börjar gå åt rätt håll med motionen! Jag är sjukt peppad på lördag nu, längtat till club underbar sedan det va sisst!

Idag tror jag det står fiske på kvälls aktivitets schemat! Kan nog bli kul, om det blir av vill säga...

Jag är nog din jakttrofé som du övergivit nu!

P?ace / Christoffer


RSS 2.0