Luleå 24/6

Att skriva ett nytt inlägg efter många månader av tystnad...Ja det kanske är tid för det? Att det aldrig blivit av är till största delen orken som satt sig på tvären, Från att jag kom hem från sälen har jag kastats in i jobb direkt och tillbaka till den resande vardagen. Den resande vardagen ser inte lika glamorös ut som den gjort tidigare...Jobbar nu på ett projekt i Luleå som rent ut sagt suger. Arbetsdagarna är följande , Måndag-Onsdag 07.00 - 19.00. Torsdag 07.00 - 12.00 varpå hemresan på 9 timmar minst, Hemma i Falun ca 22.00 torsdag kväll. Efter det har jag fått  2 dagar som jag kan uttnyttja till att träffa vänner och bekanta, SÖNDAG värsta dagen under hela veckan, tillbaka till vardagen 86mil bilresa tillbaka till Luleå för jobb igen. Detta projekt har varat i 4 veckor nu och som det ser ut ska det bli ytterligare 4 veckor. Dock ska personen jag jobbar med bo kvar uppe här. Det lutar åt att jag tar flyget hem direkt efter jobbet på torsdagarna sedan sent upp på söndag kväll.

Samtidigt som detta extremt jävliga jobb satt sig i vägen fick jag en stor önskning uppfylld. Jag fick träffa en person som jag saknat väldigt mycket. Att träffa personen i fråga igen vore underbart!

I Luleå har jag ju faktist inget att göra om dagarna, eller jag vet inte vad jag ska göra..Har ingen att göra något tillsammans med så därför är jag aldrig ut efter arbetstid, ligger bara i min säng och kollar på tv och film.
Under några veckor nu har jag följt ett måsägg från själva ägget till att ungen kom ut, nu följer jag nogrant dennes uppväxt och hoppas snart att det lilla livet ska kunna få luft under vingarna.



Håller på att leta en vindjacka och tror jag har hittat en......

Henrik Vibskov



Hej / Hå
Christoffer

RSS 2.0